Den otevřených dveří na Pedagogické fakultě MU

Chystáte se na Pedagogickou fakultu MU anebo se chcete jen tak podívat, jak to u nás chodí?

Pak si dobře zapište termín 29. leden 2022 od 8:00 do 15:00 hodin. Budete se moct poradit s pracovníky studijního oddělení a potkáte naše studenty i zástupce jednotlivých kateder. Taky si můžete poslechnout přednášku o fakultě a o přijímacím řízení, navštívit oborový jarmark, zúčastnit se soutěže o ceny, vypít si kafe ve fakultní kavárně a spoustu dalšího.


Pořadatel
Pedagogická fakulta
Další informace, fotografie nebo videa k události
ped.muni.cz/den

Duben 2024

8. 4.
24. 4.

Na kafe s knihovnou pro PhD. studentky a studenty

Knihovna srdečně zve doktorandky a doktorandy všech ročníků FSS MU na neformální setkání. Dozvíte se, jak vám můžeme usnadnit výzkumnou práci, zjistíte, co pro vás knihovna může udělat, aby se vám lépe pracovalo. Přihlásit se můžete na termíny pondělí 8. 4. (14.00–16.00 hod.), úterý 9. 4. (14.00–16.00 hod.), čtvrtek 11. 4. (10.00–12.00 hod.) neb středa 24. 4. (10.00–12.00 hod.). Registrujte se na webu knihovny

od 14:00 do 12:00

23. 4.

Jak pracovat s nápadem a zaujmout investora?

Zajímá vás, jak pracovat s nápadem tak, aby zaujal investory? Chcete znát pohled někoho, kdo investuje do start-upů v rané fázi vývoje a jehož podnikatelská cesta začala už na VŠ vlastním start-upem? Máte v hlavě vlastní nápad a chcete zjistit, jak ho správně validovat? Registrujte se na workshop, který povede člen odborné komise letošního ročníku soutěže Masarykovy univerzity Start Your Business Jakub Losenický z V# Venture Studia! Workshop je určen pro všechny studenty Masarykovy univerzity a registrace je zdarma.

od 16:00

30. 4.

Internacionalizujte svou výuku s aliancí EDUC

Kolaborativní online kurzy jsou kurzy, vytvořené vyučujícími dvou nebo více univerzit v alianci EDUC. V tomto scénáři je cílem vytvořit nové kurzy a nabízet je jako virtuální výměny mezi dvěma nebo více univerzitami. Návrhy je možné podávat průběžně. Pro další informace k EDUC kontaktujte Kristýnu Hutovou (hutova@czs.muni.cz)

od 13:48

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.