Informace o projektu
Příprava návrhu projektu Twinning mezi MU, PRIO a Helsinskou univerzitou (TWINNING_MPU)

Kód projektu
MUNI/F/0905/2023
Období řešení
6/2023 - 9/2023
Investor / Programový rámec / typ projektu
Masarykova univerzita
Fakulta / Pracoviště MU
Fakulta sociálních studií

Cílem tohoto projektu je podpora přípravy projektové žádosti do výzvy Twinning Bottom Up (s uzávěrkou 28. 9. 2023), kde bude Masarykova univerzita vystupovat jako koordinátor. Součástí konsorcia jsou dále dva špičkoví zahraniční partneři - Aleksanteri Institute, který je součástí Helsinské univerzity, a dále Peace Research Institute Oslo (PRIO).

Z projektu bude zafinancována cesta do Norska na workshop spolupořádaný jedním z partnerů - Peace Research Institute Oslo (PRIO). Během jednodenního workshopu by se měli setkat klíčoví vědci a projektoví manažeři ze všech zapojených institucí a rozpracovat plánované aktivity do podoby ucelených pracovních balíčků. Tento meeting by měl vyústit ve vzniku maxima podkladů pro sepsání projektové žádosti, které bude zaštiťovat přípravný tým z MPÚ FSS ve spolupráci s OV RMU.

V případě úspěchu by měl tento projekt významně přispět k internacionalizaci Mezinárodního politologického ústavu díky prohloubení vědecké a projektové spolupráce s excelentními zahraničními partnery.

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.