SPOLEČNÝ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PŘESHRANIČNÍHO EXKURZNÍHO VYUČOVÁNÍ JAKO PODPORA VÝCHOVY K OBČANSTVÍ SBORNÍK Z KONFERENCE 14. a 15. listopadu 2018 Skalica – Hodonín

Logo poskytovatele

Varování

Publikace nespadá pod Fakultu sociálních studií, ale pod Pedagogickou fakultu. Oficiální stránka publikace je na webu muni.cz.
Autoři

LESŇÁK Slavomír NOVÁK Svatopluk PORUBJAK Matúš

Rok publikování 2019
Druh Editorství tématického sborníku
Fakulta / Pracoviště MU

Pedagogická fakulta

Citace
Popis Sborník z vědecké konference s mezinárodní účastí s názvem Společný vzdělávací program přeshraničního exkurzního vyučování jako podpory výchovy k občanství, realizované 14. a 15. listopadu 2018, v Hodoníně (ČR) a Skalici (SR). Jednotlivé příspěvky sborníku jsou výsledkem individuálního výzkumu účastníků konference, dokumentující kulturně-historický přehled příhraničních regionů České a Slovenské republiky. Sborník obsahuje multioborovou analýzu a následné multioborové studie regionálních jedinečností a specifik. Vědecké příspěvky jsou určeny pro vysokoškolské učitele, studenty a odbornou veřejnost. Publikované příspěvky jsou využitelné i pro veřejnost v oblasti školství, kultury a cestovního ruchu v regionu.
Související projekty:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.